Een activiteit verzinnen voor een grote groep is altijd lastig; de een wil iets actiefs doen en de ander juist totaal niet of de budgetten van iedereen lopen enorm uiteen. Dit is vooral moeilijk te regelen als je gaat met mensen die je eigenlijk niet zo goed kent zoals bijvoorbeeld je collega’s. Je wilt dit uitje dan als teambuilding gebruiken, maar je wilt elkaar ondertussen ook beter leren kennen. Aan de andere kant zou alleen een diner misschien minder leuk zijn omdat het niet heel bijzonder is en omdat je dan op dezelfde manier met elkaar praat als op kantoor. Een manier om dit te voorkomen en om iedereen blij te maken is het combineren van een activiteit en eten. Je kan bijvoorbeeld in de ochtend nog gewoon werken en hierna een zakelijke lunch bestellen. Iedereen kan dan op kantoor gezellig met elkaar lunchen en genieten van verse broodjes, soep, quiche, wraps, salades en dergelijke. Hierna kan je dan een leuke teambuilding activiteit doen en afsluiten met een borrel.

Luxe catering op locatie geeft de perfecte combinatie

Je kan er ook voor kiezen om iedereen gewoon zelf te laten lunchen en dan in de middag alsnog met zijn alle een activiteit te gaan doen. Om toch nog een element toe te voegen kan je hierna een diner organiseren voor iedereen. Omdat je waarschijnlijk met aardig wat mensen bent is het niet gemakkelijk om een plekje in een restaurant te krijgen. Daarnaast is het logistisch gezien ook erg onhandig als mensen eerste van huis naar kantoor moeten, vanaf daar naar de locatie van het uitje en dan nog naar een restaurant. Als de locatie het toelaat kan je er ook voor kiezen om luxe catering Amsterdam te regelen. Als de locatie het niet toelaat kun je op zoek naar een zaal in de buurt zodat het logistiek gezien nog steeds gemakkelijk is. In dit geval wordt het eten dus volledig verzorgt zoals dat ook in een restaurant het geval zou zijn. En ook al is deze lunch op kantoor geeft deze catering toch een veel meer luxueus gevoel dan een belegd broodje (ook al is hier natuurlijk niets mis mee).

De perfecte afsluiting in de vorm van private dining

Als dit regelen allemaal te veel gedoe is kan je er ook voor zorgen dat er private dining Amsterdam geregeld is voor na het teamuitje. Hierbij zit je in een speciale ruimte aan mooi gedekte tafels waar je in alle rust kan genieten van het eten en elkaar. Ten eerste hoef je niks te regelen en kan je na het eten zo opstaan zonder op te hoeven ruimen. Daarnaast zorgt de persoonlijke locatie ervoor dat alle aandacht op jou en je gasten gericht is waardoor het eten ook van goede kwaliteit zal zijn. Als laatste zorgt dit er natuurlijk voor dat jij en bijvoorbeeld je collega’s heerlijk kunnen genieten en met elkaar in gesprek kunnen gaan over dingen waar ze tijdens werkuren niet over praten. Zo’n diner is een perfecte afsluiting van een leuke activiteit en deze combinatie zal iedereen tevreden maken. Het is namelijk de perfecte combinatie tussen teambuilding en elkaar beter leren kennen.